Nieuws vanuit de Kinderkerk Nieuws vanuit de Kinderkerk
Op vrijdag 27 september kwamen er 25 Wit-Russische kinderen en 2 juffen aan in ons dorp.
Zij hebben allemaal een plaatsje gevonden bij gastgezinnen, ze verblijven hier 6 weken. Zondag 29 september was er voor het eerst gezamenlijk Kinderkerk. Het verhaal ging over Noach en werd in het Nederlands en in het Russisch verteld. Daarna hebben de kinderen een ark van Noach gemaakt.
Op zondag 6 oktober is er geen speciale kinderkerk voor de Wit-Russische kinderen omdat er een OOMD-dienst is in Menaam. Maar ze zijn natuurlijk ook hier van harte welkom, ze kunnen daar wel een knutselwerkje maken.
Op 13 oktober gaan alle kinderen voor de dienst naar de bovenzaal en komen aan het einde van de dienst weer in de kerk.
Op 20 en 27 oktober is er geen Kinderkerk i.v.m. de herfstvakantie.
Op 3 november is de Oogstdienst dan kunnen weer fruitbakje rond gebracht worden bij zieken, 75-plussers. U kunt fruit brengen op zaterdag 2 november tussen 10.30 en 11.30 uur in de KERK.
Ook nemen we op 3 november weer afscheid in de Kinderkerk van de Wit-Russische kinderen.
Zij blijven nog tot 9 november. Wij hopen dat ze hier in Dronryp een mooie tijd hebben gehad en wensen hun een goede terugreis toe.