Project Armenië - november 2017

De kaarten zijn inmiddels bezorgd bij de ouderen in Armenië, u kunt de foto’s hiervan zien in de kerk. Ze zijn met veel plezier ontvangen! Het is enorm gewaardeerd.
De eerste vergadering van de projectgroep heeft plaats gevonden, er hebben zich geen nieuwe personen voor aangemeld. Als wij in de nabije toekomst ondersteuning nodig hebben zullen wij personen persoonlijk benaderen. Mocht er toch nog iemand die zich wel aansluiten, dan kan dat altijd! U kunt zich melden bij mij.
In december zal de opbrengst van de oliebollen actie geschonken worden aan het project, ik wil deze actie dan ook nog van harte bij u aanbevelen!
De breiclub is ook heel actief geweest en na 1 maand zijn er al 21 paar sokken gebreid en nog wat andere zaken. Ze hangen inmiddels in de kerk.
Door deze snelheid heeft het CMW opnieuw een voorraad sokken wol gefinancierd.
Ik wil u oproepen om eventuele restanten wol te doneren, maar als u een bol wilt kopen dan zijn wij daar ook erg blij mee! Het hoeft geen sokken wol te zijn, maar alles is welkom. Wij breien er dan wel sjaals van of omslagdoeken. Dat komt altijd goed!
Onze volgende breimiddag is 5 december van 14.00 tot 16.00 in de Ynset.

Mocht u een gift willen doen, dan kunt u dat geld overmaken op NL94RABO0341712582, dit is de rekening van het CMW