Project Armenië - We zijn los!

Afgelopen zondag 15 oktober ’17 hadden we Avetik te gast en hij vertelde over Armenië en de Stichting: Help de ouderen in Armenië. De hele dienst stond in het teken van Armenië, er was een Armeens koor, Armeense koekjes en chocolade en cognac.

De kinderen van de kinderkerk hadden 33 kaarten gemaakt die Avetik mee kan nemen naar Armenië, voor elk persoon in het project een kaart.

Wij zijn verheugd om te kunnen zeggen dat de collecte 2 ¼  houtpakketten heeft opgeleverd!
Onze eerste vergadering met de projectgroep heeft als u dit leest al plaats gevonden. Ik hoop dat wij daar volgende maand meer over kunnen vertellen.
Op dit moment kunnen wij het volgende melden:
  • We zijn zeer verheugd dat de diaconie ons het bedrag van €1000,- heeft toegezegd.
  • Daarnaast zal het geld van de oliebollenactie ook naar het project gaan.
  • We hebben ook contact gelegd met de kinderkerk en zij geven het geld van de paaseieren actie aan het project.

Mocht u een gift willen doen, dan kunt u dat geld overmaken op NL94RABO0341712582, dit is de rekening van het CMW.