Breien/ haken voor Gambia

Zoals u al heeft kunnen lezen is de handwerkclub weer begonnen.
Deze keer is ons gevraagd om baby mutsjes en dekentjes te maken voor de Stichting mama Africa for Gambia, daar geven we graag gehoor aan. Op 1 maart kwamen we voor de 1e keer bij een en werden er patronen uit gewisseld en gingen we aan de slag.
Inmiddels hebben we al een paar middagen achter de rug.
Ytsje Smink-Bakker is in april langs geweest (zij is onderdeel van de Stichting), zij is enthousiast over de inzet van onze kerk. Ze ging in mei naar Gambia en kon al 99 mutsjes mee nemen en een aantal dekentjes. Op Facebook heeft zij een aantal berichten geplaatst over haar reis en het uitreiken van de gebreide/ gehaakte mutsjes.

Mocht u garen willen doneren? Dat kan, graag wel katoen of acryl anders jeukt het te veel voor de baby’s. Het kan op de vrijdag als wij als club bij een komen, dan staat er ook een kopje thee/ koffie voor u klaar. Ook staat er in de kerk een mand waar u het achter kunt laten!

Tot aan de zomervakantie zal het op de 1e vrijdag van de maand plaats vinden in de Ynset van 14.00 – 16.00. Dat betekent dat de eerst volgende keer op 7 juni zal zijn.
Iedereen is van harte welkom!

We zullen in het Tjerkeblêd laten weten wanneer we weer starten na de zomervakantie.