Haak- en breiclub

Haak- en breiclub
Ondanks de verscherpte corona regels waren we op 3 december ’21 we weer samen, deze keer een kleinere groep. De inzameling bestond uit: 22 mutsjes, 26 dekentjes, 2 paar sokjes en 2 spreien.Het is mooi om te zien dat er vanuit alle richtingen haak/ breiwerken bij ons komen.
Doordat andere mensen ons bezig zien en/ of er over praten op het werk worden die weer enthousiast en beginnen dan ook te haken/ breien. Hierdoor ontstaat een olievlek waardoor de opbrengst steeds groter wordt.
Tryntsje en ik vinden dat fantastisch en zijn daar dankbaar voor.

Ik heb ook contact gehad met Marieke van de stichting mama Africa for Gambia
Zij is nog niet in Gambia geweest, door alle omstandigheden die er zijn. Ze hoopt in april 2022 er naar toe te kunnen.
In januari 2022 gaat er weer transport naar Gambia en zullen ook onze haak/ breisels de oversteek maken. Verder vertelde Marieke dat het financiële plaatje voor de afbouw van de kraamkliniek rond is gekomen.

Mocht u thuis nog spreien hebben liggen, daar is wel belangstelling voor. Net als garen, liefst geen wol. U kunt dit altijd langs brengen op de clubmiddag of neem anders contact op met Tryntsje of mij.De haak- en breiclub er op de 1e vrijdag van de maand in de Ynset van 14.00 – 16.00. De eerstvolgende keer is 7 januari ‘22, gevolgd door 4 februari 2022.
Opgave vooraf is niet nodig!
Iedereen die het leuk vindt, is van harte welkom.

Met de hartelijke groeten van  Henny Engelman en Tryntsje Wanders
 
terug